home

tankstation

werkplaats

diagnose

contact


Autodiagnose

 Ziet u dit branden?

Of een ander storingslampje van een in uw voertuig aanwezig systeem. Brandt er geen lampje maar loopt uw auto niet meer zoals hij ooit heeft gedaan. Doen er zich vreemde storingen voor die uw eigen dealer of garagebedrijf nog steeds niet heeft kunnen oplossen. Laat dan door ons uw auto onderzoeken.

Wij zij in het bezit van een groot assortiment aan universele en merkspecifieke testers, waardoor wij in staat zijn bijna het gehele wagenpark aan een gedegen diagnose te onderwerpen. Voor complexe storingen hebben wij diverse scopes met een groot arsenaal aan meetgereedschap voor diepgaand storingsonderzoek.  Dit alles in combinatie met een gedegen systeemkennis van onze Diagnose Specialist, die na het afronden van de MTS Autotechniek in Apeldoorn met succes de opleidingen tot Diagnose Specialist bij Electude in Neunen en de PHBO Auto elektronica op de HTS autotechniek in Arnhem heeft doorlopen, wordt bijna iedere storing opgelost.

 

Om de kosten van onze cliënten zo laag mogelijk te houden hanteren wij het gezegde “meten is weten en gokken is dokken”, met andere woorden door het toepassen van signaalmetingen proberen we het onnodig vervangen van goed werkende componenten tot een minimum te beperken. Daar waar het mogelijk is maken wij gebruik van gereviseerde elektronische onderdelen waar twee jaar garantie op wordt gegeven.

Wij zijn in staat om bij een aantal merken de nieuwste fabriekssoftware te installeren, waaronder voertuigen uit de GM groep, BMW, Mini en Mercedes Benz.

Ook het opnieuw coderen van diverse modules van een groot aantal merken waaronder VAG groep, Renault, Fiat, Mercedes-Benz, GM groep, PSA groep enz. behoort tot de mogelijkheden.

Tenslotte kunt u bij ons ook terecht voor het programmeren van nieuwe sleutels en ventielen van het TPMS systeem.

Voor info of het maken van een afspraak neem gerust telefonisch contact met ons op.

 

Rijksweg 184  6586AB Plasmolen Tel: 024-6961823